Πήρε «Γιαταγάνα» και απειλεί με θανατική ποινή…

Την επαναφορά της θανατικής ποινής για τα αδικήματα εσχάτης προδοσίας προτείνει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα. Συγκεκριμένα καλεσμένη σε πολιτική εκπομπή και αναφερόμενη στο άρθρο 86 του Συντάγματος για ποινική ευθύνη των υπουργών ζήτησε να επανέλθει η ποινή του θανάτου για εσχάτη προδοσία, και να κρίνονται οι πολιτικοί από τη δικαιοσύνη όχι από τη Βουλή.

Οι δηλώσεις

της προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Αργύρη Ντινόπουλου ο οποίος απάντησε, άσχετα μεν, καυστικά δε, στην κυρία Γιαταγάνα, λέγοντάς της: «Δείτε πρώτα πως θα κάνετε τη μοιρασιά της κρατικής επιχορήγησης και μετά μας κάνετε μαθήματα εθνικοφροσύνης». «Ντροπή σας» απάντησε η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το θερμόμετρο της έντασης να πιάνει κόκκινο λέγοντας ότι «δεν έχουμε πάρει ακόμα ως κόμμα ούτε ευρώ».

Η κ. Γιαταγάνα ήταν πρώην εισαγγελέας και δεν είχε φοβηθεί να τα βάλει με συναδέλφους της δικαστές που απελευθέρωσαν παράνομα το 1986 τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Σαϊτ Σαμπάν και είχε κάνει αποκαλύψεις για τα ύποπτα κυκλώματα των φυλακών και τις άθλιες συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων στις φυλακές Επταπυργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα