Πιο πρόκληση… πεθαίνεις!

Μεγαλύτερη πρόκληση από τον ορισμό του Αλέξανδρου Γρεβένη από την Χαλκιδική δεν θα μπορούσε να… σκαρφιστεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ. Ο Γρεβένης αποτελεί κόκκινο πανί για τον ΠΑΟΚ από το παιχνίδι των Play off με τον Παναθηναικό το 2012.

Μπροστά του ο Καντέ ανέτρεψε τον Φωτάκη μέσα στην περιοχή του Παναθηναικού

και δεν υπήρξε καμία υπόδειξη. Διαιτητής εκείνου του αγώνα ήταν ο Γιάχος που μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι ο βοηθός του είπε ότι «δεν έγινε τίποτε, παίξε».

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το μείζον θέμα που δημιουργείται με τον συγκεκριμένο βοηθό. Ο Χαλκιδικιώτης βοηθός διαιτητή Αλέξης Γρεβένης στην προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο facebook είχε αναρτήσει φωτογραφία του από το φιλικό παιχνίδι του Αρη με την Πενιαρόλ και οι οπαδοί των «κίτρινων» με σχόλια τους τον αποθέωναν χαρακτηρίζοντας τον «δικό τους άνθρωπο».

Μετά από τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν και με παρέμβαση της ΚΕΔ ο Γρεβένης απέσυρε τη φωτογραφία αλλά έμεινε το στίγμα. Βλέπετε όλοι απόρησαν πως είναι δυνατόν να έχει παίξει παιχνίδια στη Superleague και να επιλέγει φωτογραφία από φιλικό παιχνίδι στο προφίλ του, αδιαφορώντας για τα σχόλια που επί της ουσίας τον συνέδεαν με τον Αρη.

Αυτό τον βοηθό έκρινε η ΚΕΔ της ΕΠΟ ότι έπρεπε να ορίσει στο Χαριλάου για το παιχνίδι με τον Αρη. Πιο μεγάλη πρόκληση απ΄ αυτή… πεθαίνεις. Θυμίζουμε ότι διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι ορίσθηκε ο Γιώργος Κομίνης και β΄ βοηθός ο Καλφόγλου από την Θεσπρωτία.

Inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα