"Βόμβα" Γιαννιώτα!

Ποια μεγάλη ομάδα ετοιμάζεται να κάνει το "μπαμ" με την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην Ελλάδα; Γιατί μπορεί να γίνει το deal; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Πρώτος ο σκύλος έχει αποκαλύψει την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει μία "γερή" μεταγραφή επιθετικούτο καλοκαίρι που θα "φτιάξει" τον κόσμο και θα στείλει "μήνυμα" προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της επιστροφής

τηςΑΕΚ στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Έγραφε ο sportdog ότι το αφεντικό της Ένωσης θέλει να πραγματοποιήσει ένα μεταγραφικό "μπαμ" που θα προκαλέσει αίσθηση και που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα για τα δεδομένα, πάντα, τηςFootball League. Μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, μπορεί να είναι και του Γιάννη Γιαννιώτα, πρώην άσο του Άρη και νυν της Φορτούνα, που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να επανέλθουν το καλοκαίρι για την περίπτωση του Έλληνα άσου ποντάροντας στο γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα. Ο Γιαννιώτας έχει δει τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του από την εξέδρα και τον πάγκο, αφού δεν έχει κερδίσει τον νέο προπονητή, τον πρώην της Βόλσφμπουργκ,Γκούντερ Κόστνερ, ο οποίος θεωρεί ότι δεν ταιριάζει στο στυλ του.

Αυτό, λοιπόν, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, η οποία βασίζεται και στις πολύ καλές σχέσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον μάνατζερ του ποδοδφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκου.

Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτας μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, αλλά μικρός ήταν φίλος της ΑΕΚ, με τον πατέρα του φανατικό Ενωσίτη που έχει όνειρο ζωής να δει κάποια στιγμή το γιο του με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Αυτό το αναφέρουμε γιατί λογικά ο παίκτης δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει στη β΄ κατηγορία με την ΑΕΚ, αν αποφασίσει να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα. "Στο δωμάτιο μου είχα αφίσα του Ντέμη", έχει δηλώσει δημόσια ο Γιαννιώτας και αυτό σημαίνει πολλά...

Keywords
Τυχαία Θέματα