Πέθανε στο νοσοκομείο ο Ντανίλο – Μόνο 6 οι επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας εκ των λίγων επιζώντων του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία, ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε Ντανίλο, πέθανε στο νοσοκομείο. Συνεπώς ο συνολικός αριθμός των επιζώντων είναι έξι, αφού στα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκε ζωντανός από συνεργεία διάσωσης ο Έλιο Νέτο, μαζί με τους συμπαίκτες του Άλαν Ρούσελ και Τζάκσον Φόλμαν, ο δημοσιογράφος Ραφαέλ Βαλμορμπίδα, η Βολιβιανή επικεφαλής του πληρώματος, Χιμένα Σουάρες και ο μηχανικός του αεροσκάφους Έρβιν Τουμίρι. Η κατάσταση του Ρούσελ είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς

έχει τραυματιστεί στο νωτιαίο μυελό.

Εξάλλου, οι Κλάουντιο Βινκ και Αλεχάνδρο Μαρτινούτσο σώθηκαν επειδή δεν ταξίδεψαν.

Ταυτόχρονα, ο επικεφαλής του Οργανισμού για την πολιτική αεροπορία της Κολομβίας, Αλφρέδο Μποκανέγρα, γνωστοποίησε τη μαρτυρία αεροσυνοδού, σύμφωνα με την οποία το αεροπλάνο ξέμεινε από καύσιμα! Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Σημειωτέον ότι το ίδιο αεροσκάφος πριν από ένα μήνα είχε μεταφέρει τις εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Βενεζουέλας.

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η κυβέρνηση της Βραζιλίας, ως φόρο τιμής στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, που συνέβη τα ξημερώματα στην Κολομβία.

Φωτογραφία του πιλότου με παίκτες της Σαπεκοένσε

Το άρθρο Πέθανε στο νοσοκομείο ο Ντανίλο – Μόνο 6 οι επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα