Πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ (Φώτο+βίντεο)

Στο σημείο να αδειάσουν μια σακούλα με σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Καλοκαιρινού έφτασε μια ομάδα φοιτητών, διαμαρτυρόμενη για το πρόβλημα καθαριότητας στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις.

Η ομάδα των περίπου 30 φοιτητών εισήλθε στο γραφείο του αντιπρύτανη όπου και εκπρόσωπός τους έλαβε τον λόγο για να καταφερθεί εναντίον των πρυτανικών αρχών και ιδιαίτερα του πρύτανη Θόδωρου Φορτσάκη, την παραίτηση του οποίου ζήτησαν μετ’ επιτάσεως.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube,

ο φοιτητής αφού μιλάει για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, στο τέλος αδειάζει μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, ενώ σε ανάλογη ενέργεια προέβη και μια φοιτήτρια, με τον αντιπρύτανη να αιφνιδιάζεται και να δέχεται ορισμένα σκουπίδια στα ρούχα του!

«Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο», φωνάζει ο φοιτητής, ενώ οι υπόλοιποι φώναξαν συνθήματα για να αποχωρήσουν στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα