Περιοδεία στην Κίνα θα κάνει ο Παναθηναϊκός

«Έχουμε σκοπό να κάνουμε και περιοδεία στην Κίνα για να αντλήσουμε έσοδα. Είναι και στις σκέψεις μας να πάρουμε Κινέζο παίκτη», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε πως θα ήθελε να βρει ως αντίπαλό του τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «8», στην Ευρωλίγκα.

Πιο συγκεκριμένα,

ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε στον «Sentra FM 103.3»:

«Η χρονιά είναι επιτυχημένη, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δικαιωμένος δεν είμαι εγώ αλλά ο προπονητής και οι παίκτες. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ακόμα και στην έδρας μας αντιμετωπίσαμε αμφισβήτηση. Αλλά είχαμε πίστη στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα αλλαγή προπονητή.

Ποτέ δεν κάνει κανένας απόλυτα τη δουλειά του σωστά. Τώρα δεν μου έρχεται κάποιο συγκεκριμένο σκηνικό. Όσον αφορά την αντίδρασή μου στη συνέντευξη Τύπου του Δεκέμβρη, σίγουρα ήταν μια παρορμητική αντίδραση.

Θα συνεχίσουμε ό,τι θα πετύχουμε φέτος. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι φέτος το πρωτάθλημα θα γυρίσει εκεί που του ανήκει, σε εμάς. Πρώτη προτεραιότητα να συμφωνήσουμε με τον Διαμαντίδη. Να μείνει ήσυχος ο κόσμος, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνει ο Δημήτρης.

Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να δούμε τοπ-8 με τον Ολυμπιακό. Με χαρά θα τον θέλαμε, είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας.

Η διάθεση είναι να μείνει το μπάτζετ στα ίδια, αν όχι και μεγαλύτερο. Έχουμε σκοπό να κάνουμε και περιοδεία στην Κίνα για να αντλήσουμε έσοδα. Είναι και στις σκέψεις μας να πάρουμε Κινέζο παίκτη.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Πεδουλάκη και δεν περνάει τώρα κάτι τέτοιο από το μυαλό μου.

Δεν περνάει δύσκολα μόνο ο Παναθηναϊκός, όλες οι ομάδες δεν πάνε καλά πλην Ολυμπιακού. Γίνεται μια αξιοσέβαστη προσπάθεια από την τωρινή διοίκηση. Εμείς είμαστε άρρωστοι Παναθηναϊκοί, πάμε με διαρκείας στο γήπεδο αλλά δεν θα εμπλακούμε με τα διοικητικά.

Σαν οπαδός θα τους ήθελα όλους πίσω και τον Σάρας και τον... Μιχάλη τον Μπατίστ. Όποιος έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και θέλει να γυρίσει, θα τον ήθελα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα