ΠΑΣΟΚ: Ούτε η Βάσω Παπανδρέου θα είναι υποψήφια βουλευτής

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητη βουλευτής, η οποία προεδρεύει της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, γνωστοποίησε πως δε θα είναι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Παράλληλα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

τονίζει πως «το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση», ενώ άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.

«Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα» τονίζει η κ. Παπανδρέου προσθέτοντας πως θεωρεί ότι «ο κ. Παπανδρέου είχε καλές προσθέσεις, αλλά καταστροφικά αποτελέσματα».

Από τα «βέλη» της δε ξέφυγε ούτε ην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για την οποία σχολίασε ότι «χειροκροτούσε περίπου σύσσωμη, όταν ο πρωθυπουργός πήγε και παραιτήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά».

Σύμφωνα με την κα Παπανδρέου, «η ΝΔ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή, αλλά το ΠΑΣΟΚ την αποτελείωσε».

Αναφορικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δηλώνει πως «είναι ένα ικανό στέλεχος, αλλά έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά» και εκτιμά πως «εγκλωβίστηκε πολιτικά μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου».

Πάντως, όπως επισήμανε «βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο».

Υπενθυμίζεται, πως η Βάσω Παπανδρέου διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στις 12 Φεβρουαρίου, μετά την απόφασή της να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο. Η κα Παπανδρέου εκλέγεται βουλευτής από το 1985.

Keywords
Τυχαία Θέματα