ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Θεοδωράκης έκανε «Πρωταγωνιστή» τον Μιχαλολιάκο

Ανταλλαγή κατηγοριών και ανακοινώσεων αντήλλαξαν τις τελευταίες ώρες ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, με αφορμή το μεταναστευτικό. Σε νέα ανακοίνωσή του ο τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει την «ανακοίνωση σε στυλ ‘βρεγμένης γάτας’ του Ποταμιού’», υποστηρίζοντας ότι «όταν από το 2012 το ΠΑΣΟΚ

είχε ανοιχτό μέτωπο με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Θεοδωράκης έκανε ‘Πρωταγωνιστή’ τον Μιχαλολιάκο».

«Χαιρόμαστε που το ‘Ποτάμι’ έχει την ευελιξία να αλλάζει τις θέσεις του πριν περάσουν 2 μέρες από τη διατύπωση τους. Ως δια μαγείας οι απόψεις που έγιναν αντικείμενο σκληρής κριτικής αλλάζουν χωρίς καμία εξήγηση στη νέα ανακοίνωση. Αρχηγός είναι αυτός, ό, τι θέλει λέει…», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε πλέον απολύτως σίγουροι ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του αντιρατσιστικού νόμου. Ας διαβάσει την πρόσφατη ανακοίνωση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Το ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε και ψήφισε το νόμο 3907/11 και πιστεύει ότι η πλήρης ανάπτυξη των δομών και των υπηρεσιών ασύλου που προβλέπει θα δώσουν βιώσιμες λύσεις στα θέματα των προσφύγων και των μεικτών μεταναστευτικών ροών. Ο νόμος αυτός έδωσε και τις λύσεις για το νέο σύστημα ασύλου και απάντησε στη συσσώρευση αιτήσεων του παρελθόντος. Τι πιστεύει το «Ποτάμι» για το νόμο αυτόν; Τον γνωρίζει;», διερωτάται το κόμμα της συγκυβέρνησης.

Απαντώντας στο σχόλιο του Ποταμιού για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ότι «συνεργαζόταν καθημερινά με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, ‘θεωρητικό’ της ακροδεξιάς και φίλο της Χρυσής Αυγής, Τάκη Μπαλτάκο», το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Όταν από το 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε ανοιχτό μέτωπο με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Θεοδωράκης έκανε ‘Πρωταγωνιστή’ τον Μιχαλολιάκο».

«Χτες το Ποτάμι μας επιτέθηκε από δεξιά σήμερα μας επιτίθεται από αριστερά. Μας περικύκλωσε. Παραδινόμαστε!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα