Κύπελλο Μπάσκετ: Άρης – ΑΕΚ και Απόλλων Πάτρας – Κοροϊβός Αμαλιάδας σήμερα

Με δυο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο «Νικ Γκάλις», όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στις 17:00. Οι «κίτρινοι» έχουν ως στόχο να μην αφήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται για να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, στον οποίο πέρσι ήταν φιναλίστ.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ

θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να αφήσει μια ακόμα ομάδα της Basket League, εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Από πλευράς του Άρη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λα Μάρκους Ριντ, ενώ από την άλλη πλευρά, η Ένωση δεν υπολογίζει στους Κασμίρ Ράιτ και Μίροσλαβ Νίκολιτς. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίζει την Πέμπτη στα προημιτελικά τη Νέα Κηφισιά, εκτός έδρας.

Στις 20:30, ο Απόλλων Πάτρας θα υποδεχτεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ήδη, οι Πατρινοί έχουν κερδίσει σε δυο φιλικούς αγώνες την ομάδα της Αμαλιάδας (78-56, 81-64) και ελπίζουν πως θα πανηγυρίσουν την τρίτη σερί τους νίκη. Ο νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επίσης την Πέμπτη. Τα άλλα δυο ζευγάρια των προημιτελικών είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα