ΠΑΣΟΚ: Γενέθλια σε κλίμα ρήξης – Επίδειξη δύναμης Βενιζέλου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με επίκεντρο την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχεται, αλλά και στις αποδοκιμασίες από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου τη Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η

εκδήλωση ξεκίνησε στις 7:00 το απόγευμα και λίγο πριν τις 8:00 έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο ο κ. Βενιζέλος, ενώ το «παρών», μεταξύ άλλων, δίνει και ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Κώστας Σημίτης, ο οποίος μάλιστα άνοιξε την εκδήλωση με ομιλία του.

Ο κ. Σημίτης άφησε σαφείς αιχμές κατά του περιβάλλοντος του Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως στην επεισοδιακή εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας, όπου αποδοκιμάστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, «κάποιοι απέδειξαν ότι παραμένουν προσηλωμένοι στο παρελθόν και σε πρακτικές που δεν είναι πλέον δυνατές στην σύγχρονη Ελλάδα».

Μάλιστα, ο κ. Σημίτης αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και προσωπικά στον κ. Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ας θυμηθούμε τι προκάλεσε στη χώρα και στο κόμμα η διαβεβαίωση ότι “λεφτά υπάρχουν”».

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε το στίγμα του και για τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως «κόμματα εξουσίας χωρίς προοπτική εξουσίας συρρικνώνονται. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ένα καραβάνι παλαιοπολιτικών που αναζητούμε νέα όαση, γιατί μας έδιωξαν από εκείνη που κατείχαμε». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει και την ανάγκη για νέα πρόσωπα στην παράταξη.

Το άρθρο ΠΑΣΟΚ: Γενέθλια σε κλίμα ρήξης – Επίδειξη δύναμης Βενιζέλου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα