Παρουσιάζει Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ, Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες εντάσσει και τυπικά από σήμερα στο δυναμικό της η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ισπανίας έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τη Μονακό, όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα επίσημα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο παίκτης, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στη Μαδρίτη. Προηγουμένως είχε μεταβεί στην Πορτογαλία, όπου συναντήθηκε με τον μάνατζερ

του, Ζόρζε Μέντες για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες που αφορούν τη συμφωνία με τους «μερένχες».

Η παρουσίαση, εκτός απροόπτου, θα γίνει γύρω στις 20.00 με 21.00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο Ροντρίγκες θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο “10” που από πέρυσι δεν ανήκει σε κανέναν καθώς τη φορούσε ο Μεσούτ Οζίλ που παίζει στην Άρσεναλ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά θα πάει στο «Μπερναμπέου» όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στην Ισπανία κάνουν λόγο για εξαετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ.

Το άρθρο Παρουσιάζει Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα