Συνάντηση Σαμαρά – Μώραλη για τον Πειραιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, στις 1 το μεσημέρι. Η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε να δει τον νέο δήμαρχο του μεγάλου λιμανιού για να συζητήσουν τα προβλήματα της πόλης και να ανταλλάξουν απόψεις για την επίλυσή τους.

Οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνήσει μετά την εκλογική νίκη του Γιάννη Μώραλη, όταν ο πρωθυπουργός του είχε

τηλεφωνήσει για να τον συγχαρεί και τότε συμφώνησαν να τα ξαναπούν διά ζώσης. Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ο κ. Μώραλης έστειλε μια επιστολή στον πρωθυπουργό για τα προβλήματα της πόλης, ζητώντας τη συμβολή του στην ενίσχυση του δήμου με την αξιοποίηση κοινοτικών προγραμμάτων, ενώ έχει συναντηθεί και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη μεταφορά των δικαστηρίων από τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά από το περιβάλλον του νέου Δημάρχου Πειραιά, θα συζητήσει με τον πρωθυπουργό το θέμα των δικαστηρίων, την προοπτική ανάπτυξης του λιμανιού, αλλά κυρίως την οικονομική ενίσχυση του δήμου προκειμένου να υπάρξουν εγγυήσεις για την τακτική και συνεπή πληρωμή των εργαζομένων και των προμηθευτών.

Το άρθρο Συνάντηση Σαμαρά – Μώραλη για τον Πειραιά εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα