Παρίσταναν τους εφοριακούς και αποσπούσαν χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ζευγάρι εξαπάτησε δέκα γυναίκες, παριστάνοντας τους εφοριακούς ή τους λογιστές, ή τους φίλους οικείων προσώπων και αποσπόυσαν χρήματα από ηλικιωμένους.

Το ζευγάρι των απατεώνων διέθετε 25 δοχεία λαδιού άγνωστης προέλευσης

Όταν δεν πουλούσαν λάδι αμφίβολης ποιότητας και άγνωστης προέλευσης, εξαπατούσαν ηλικιωμένους υπό διάφορες ιδιότητες και αποσπούσαν μετρητά και κοσμήματα σημαντικής αξίας.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι ηλικίας 46 και 45 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ελασσόνας Λάρισας

να μεταφέρουν σε φορτηγάκι και να διαθέτουν για πώληση είκοσι πέντε πλαστικά δοχεία με λάδι, όπως αναφέρθηκε άγνωστης προέλευσης.

Κατά την εξέτασή τους στο αστυνομικό Τμήμα, προέκυψε ότι επρόκειτο για το ζευγάρι το οποίο από τον Μάίο του 2016 έως τον Φεβρουάριο εφέτος, εξαπατούσε ηλικιωμένους.

Άλλες φορές εμφανίζονταν ως λογιστές, άλλες ως εφοριακοί, άλλοτε ως φίλοι οικείων τους προσώπων κι άλλοτε ως μικροπωλητές.

Με διάφορα προσχήματα κατάφεραν να πείσουν για τις ιδιότητες που επικαλούντο και να αποσπούν χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατάφεραν να αποσπάσουν από δέκα ηλικιωμένες γυναίκες 6.960 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.500 ευρώ.

Τώρα οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του ζευγαριού και σε άλλα παρόμοια αδικήματ που διαπράχθηκαν όχι μόνο στη Λάρισσα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Το άρθρο Παρίσταναν τους εφοριακούς και αποσπούσαν χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα