«Παρέλαση» ονομάτων

Μιας που ο Ολυμπιακός είναι κατά 99% πρωταθλητής, η «παρέλαση» των ονομάτων έχει αρχίσει για παίκτες που πιθανόν να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Μέσα σε όλα αυτά προστίθενται και τα παιχνίδια των μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για να ανεβάσουν το κασέ των παικτών βγάζουν προς τα έξω έντονο ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Στη Λατινική Αμερική βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Μαρτίνες.

Ο 27χρονος επιθετικός της Βελέζ Σάρσφιλντ, πιθανολογείται ως ένας από τους στόχους των «ερυθρολεύκων», ενώ μέσω μάνατζερ φημολογείται ότι ενδιαφέρει και η περίπτωση του Ιβάν Πέρες της Ιντεπεντιέντε. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού αναμένεται να δει ξανά τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Ιντεπεντιέντε, Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, με την παρέλαση των ονομάτων να συνεχίζεται.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος, δηλαδή κάπου στα τέλη Αυγούστου, τα σενάρια για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού θα «οργιάσουν».


Keywords
Τυχαία Θέματα