Παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ο Κατσικάρης

Με την Φώτη Κατσικάρη στο τιμόνι της θα συνεχίσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ την προσπάθεια επιστροφής της στις μεγάλες επιτυχίες.

Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε στην Μαδρίτη το ραντεβού του Έλληνα τεχνικού με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας κι οι δύο πλευρές συμφώνησαν την παραμονή του έμπειρου προπονητή στο πόστο του.

Μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Στην συνάντηση, εκτός από τον Φώτη Κατσικάρη,

πήρε μέρος ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποια από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ” ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη προσπάθεια θα γίνει για να αλλάξουν γνώμη ο Νίκος Ζήσης και ο Γιάννης Μπουρούσης, προκειμένου να μην αποχωρήσουν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα