Παράλογη αντίδραση Μισθοφόρου για την ιπποτική κίνηση Ντάνου με το έπαθλο (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το έπαθλο στο ατομικό αγώνισμα του Survivor και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο, να μπει σε ιδιωτικό τζετ και να μεταφερθεί σε μια άλλη περιοχή του Αγίου Δομίνικου. Ο Ντάνος πήρε την Ευρυδίκη και τη Σάρα, σαν πραγματικός κύριος, κάτι που όμως δεν άρεσε καθόλου στον Μισθοφόρο.

Παρά τους καβγάδες και την όχι και τόσο καλή σχέση που έχουν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος… περίμενε να τον πάρει ο Ντάνος μαζί

«Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα,

σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί.

Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα. Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το άρθρο Παράλογη αντίδραση Μισθοφόρου για την ιπποτική κίνηση Ντάνου με το έπαθλο (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα