Παραιτήθηκε ο Βρύζας, αποφασίζει ο Σαββίδης

Την παραίτησή υπέβαλε, για δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μετά και την τελευταία βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 4-0 και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους φιλάθλους του «δικεφάλου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζήσης Βρύζας είχε υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή, μετά την ήττα από την Ξάνθη με 4-2, στις 7 Δεκεμβρίου. Ο

μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να αποφασίσει σήμερα για το θέμα και το εάν θα κάνει αποδεκτή ή όχι την παραίτηση του Βρύζα στον οποίο είχαν επιτεθεί οπαδοί μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ και ανακοινώσεις συνδέσμων έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα.

Το θέμα είναι ότι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι έκκρυθμη και για να ηρεμήσουν, όσο αυτό είναι δυνατόν, τα πράγματα θα χρειαστεί παρέμβαση του κ. Σαββίδη ο οποίος είτε θα προχωρήσει σε αλλαγές, τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στην ΠΑΕ, είτε θα στηρίξει όλους τους σημερινούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ και την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα