Παπαχρήστου: «Γελάω με όσα γράφονται για τη Χρυσή Αυγή»

Στη δήλωση πως παραμένει αθλήτρια, προέβη η Βούλα Παπαχρήστου, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το σχόλιο του προπονητή της, Γιώργο Πομάσκι, πως έχει εξαφανιστεί.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα contra, η Ελληνίδα αθλήτρια αποκάλυψε πως θα ανακοινώσει εντός ολίγων ημερών, το όνομα του νέου προπονητή της, ενώ δήλωσε πως τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο,

με το κόμα της Χρυσής Αυγής, την κάνουν να γελάει.

Πιο αναλυτικά, η Βούλα Παπαχρήστου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν έλειψα ποτέ από τις προπονήσεις. Δεν εξαφανίστηκα ποτέ από τον αθλητισμό. Συνεχίζω να προπονούμαι κανονικά και μάρτυρές μου είναι όλοι οι αθλητές της Εθνικής ομάδας. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε καθόλου καλή σχέση με τον Πομάσκι. Αν και με έβλεπε να προπονούμαι και να τρέχω, δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει τι θα κάνουμε. Άργησα κι εγώ, έπρεπε να είχαμε τερματίσει τη συνεργασία μας νωρίτερα. Από τη Δευτέρα θα γνωρίζετε το νέο μου προπονητή κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχω απαλλαχθεί πλέον από αυτό το άγχος και είμαι έτοιμη να επανέλθω στην αγωνιστική δράση με περισσότερη διάθεση για δουλειά και επιδόσεις. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε.»

Όσο για την Χρυσή Αυγή και τα σχετικά δημοσιεύματα: «Αυτά τα βλέπω και γελάω. Εγώ είμαι αθλήτρια και θα παραμείνω. Όσοι θέλουν να καλλιεργούν τέτοια θέματα εδώ είμαι για να διαψεύδω. Το μυαλό μου είναι μόνο στον αθλητισμό και πουθενά αλλού».

Keywords
Τυχαία Θέματα