ΠΑΟΚ: «Βράζουν» οι οπαδοί- Παραιτείται ο Αναστασιάδης

Την παραίτησή του ανακοίνωση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Γεντί Κουλέ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου, μετά την βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων.

«Παραιτούμαι. Ενημέρωσα και στο ημίχρονο και μετά το τέλος αυτού, τους παίκτες μου. Έτσι κάνω πάντα. Αυτούς ενημερώνω πρώτα. Την απόφασή μου αυτή την κοινοποίησα και στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αγγελίδη που είναι εδώ. Είμαι ο τελευταίος που θα

κάνει κακό σε αυτή την ομάδα. Και γι” αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Αν η διοίκηση πει πως πρέπει να φύγω, θα φύγω. Αν με θέλει εδώ, θα μείνω για όσο με θέλει. Εγώ δεν φεύγω ποτέ. Απλώς κάνω πιο εύκολο το έργο όλων», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, μένει η διοίκηση να αποδεχθεί την παραίτηση Αναστασιάδη ή να του δώσει την ευκαιρία να εξιλεωθεί με μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο ματς τίτλου την Κυριακή, στην Τούμπα.

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, σύμφωνα με το gazzetta.gr, οργανωμένοι οπαδοί από την Θύρα 4 και την Νεάπολη συγκεντρώθηκαν έξω από την Τούμπα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την νέα κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα