ΠΑΟΚ: Δράση για τα χρέη από Σαββίδη

Ρυθμό φαίνεται πως βρήκε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να λύσει οριστικά το πρόβλημα των χρεών της ΠΑΕ.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθεί να βρει μια λύση με την πολιτεία, προκειμένου να κλείσει το θέμα. Και φυσικά δεν ζητά να χαριστούν τα χρέη, αλλά έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να πληρώσει το αρχικό ποσό χωρίς τις προσαυξήσεις. Και αυτό είναι ένα ποσό κοντά στα 11 εκατ.

ευρώ. Παρά τις επαφές του με στελέχη της κυβέρνησης δεν έχει καταφέρει ο Σαββίδης να βρει άκρη, αλλά θέλει να επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά για να βρεθεί οριστική λύση.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες προσωπικά, καθώς οι υποσχέσεις που έχει λάβει κατά καιρούς δεν έχουν γίνει πράξη.

Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και για το προπονητικό που θέλει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ στη Θέμη, καθώς την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θέρμης που θα αποφασίσει τη διενέργεια διαγωνισμού για την παραχώρηση της έκτασης στην περιοχή των Ταγαράδων.

Σύντομα αναμένεται να δημοσιευτεί ο διαγωνισμός και τότε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα πρέπει να καταθέσει, σύμφωνα με το πλάνο που έχει συζητηθεί, την προσφορά του. Κι εκεί θα φανεί αν ο Σαββίδης θα χρησιμοποιήσει τη Θέρμη ως μοχλό πίεσης για τα χρέη.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα