ΠΑΟΚ: Χωρίς Τζανδάρη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει δηλώσει την παραίτησή του, την ομάδα να βρίσκεται στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και την ψυχολογία των παικτών «τσακισμένη» από την βαριά ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ, ο Αναστασιάδης απέκλεισε από την αποστολή τον Φάνη Τζανδάρη.

Ο νεαρός μέσος έχει μπροστά

του δύο αγωνιστικές ποινής και, όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής του αποφάσισε την μία από τις δύο να την εκτίσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις στο εν λόγω ματς δεν μπορούν να αγωνιστούν ο Χέντβιγκες Μαντούρο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Κατά τα άλλα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει κλίμα έντονης πίεσης και κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία.

Στο μεταξύ, παρόντες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ήταν την Παρασκευή οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά». Παράλληλα, η παρουσία των δύο στην προπόνηση είχε ως σκοπό και την τόνωση του ηθικού των παικτών.

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα