Παντρεμένη καθηγήτρια παρέσυρε δυο μαθητές σε ακολασίες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με την κατηγορία της αποπλάνησης δύο ανήλικων μαθητών τέθηκε σε διαθεσιμότητα η καθηγήτρια June Kendall στο Σικάγο που σύμφωνα με τους εισαγγελείς έστελνε μέσω Snapchat φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της 29χρονης, αναφέρει πως «προϊόντος του χρόνου, τα μηνύματα έγιναν σεξουαλικά και η Kendall είπε σε ένα από τα δύο αγόρια ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του».

Η καθηγήτρια φέρεται να προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με τον μαθητή τον Σεπτέμβρη σε μία αίθουσα κοντά σε αυτή που

δίδασκε ενώ η ακαδημία λειτουργούσε κανονικά. Η 29χρονη όμως, δε σταμάτησε στον πρώτο μαθητή, με τις πληροφορίες να θέλουν την ίδια να βρίσκεται ερωτικά και με τον δεύτερο ανήλικο μαθητή μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Το επόμενο περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτώβρη σύμφωνα με τις μαρτυρίες του μαθητή που είδε τα δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα να απομακρύνονται από την άδεια αίθουσα μετά από αρκετή ώρα που ήταν κλεισμένοι μέσα. Ο μάρτυρας, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς στην εφημερίδα Chicago Tribune, ενημέρωσε τον υπάλληλο του Urban Prep Academy ο οποίος κάλεσε τις Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση.

Ο πρώτος μαθητής ανακρίθηκε από την αστυνομία και στη φόρα βγήκε και ο δεύτερος που είχε συνευρεθεί στις 3 Οκτώβρη με την 29χρονη. Η καθηγήτρια που αντιμετωπίζει την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης σε μαθητές, έχει τη στήριξη του συζύγου και του πατέρα της που δεν δέχονται το συμβάν σαν αληθές. Ο Kendall Robert Kerr, δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε μάλιστα πως έχει προσληφθεί ιδιωτικός ερευνητής για να μαθευτεί η αλήθεια.

Το άρθρο Παντρεμένη καθηγήτρια παρέσυρε δυο μαθητές σε ακολασίες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα