Πανικός στο λιμάνι!

Προφανώς και η κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδα του διορισμένου πρωταθλητή του Ελληνικού (ο Θεός να το κάνει) ποδοσφαίρου είναι τραγική μετά τον αγωνιστικό τους διασυρμό από τον Παναθηναικό κι ενόψει Τούμπας. Στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ επικρατεί πανικός που αποτυπώνεται στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης που ελέγχει.

Ερυθρόλευκες φυλλάδες, οπαδικά σαιτ (η ποιότητα των οποίων συναγωνίζεται τους σκουπιδοτενεκέδες της Ομόνοιας) που πρόσκεινται στο πρωταθλητή μαιμού και τα

ραδιοφωνικά όργανα τους έχουν επιδοθεί σε μια εμετική επίθεση εναντίον του ΠΑΟΚ και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν προφανώς ενοχλημένοι από την αντίδραση της ΠΑΕ για τα αίσχη της ΕΠΟ. Είναι προφανές αισθάνονται ότι το σάπιο οικοδόμημα που χτίστηκε πάνω στο πτώμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμο να καταρρεύσει και προσπαθούν να περισώσουν ότι μπορούν.

Τα σαΐνια της ερυθρόλευκης προπαγάνδας επιτέθηκαν ακόμα και στον Σάντος (προφανώς υπήρξε σχετικό non paper) ανακαλύπτοντας ότι μεροληπτεί υπέρ του ΠΑΟΚ. Κρύος ιδρώτας τους έχει λούσει. Η κατάσταση είναι άκρως διασκεδαστική και θα γινόταν ακόμα περισσότερο αν τολμούσε κάποιος εισαγγελέας να ασχοληθεί με όσα λέγονται και γράφονται από τα κόκκινα αποβράσματα που χρησιμοποιώντας τον μανδύα του δημοσιογράφου έχουν εξευτελίσει τα πάντα.

ΠΗΓΗ:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα