Μπερλουσκόνι: Δεν παντρεύομαι και δεν πουλάω τη Μίλαν

«Δεν παντρεύομαι, είμαι γέρος πλέον», δήλωσε ο 77χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι στους δημοσιογράφους, διαψεύδοντας ταυτόχρονα την πληροφορία που είχε μεταδώσει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, ότι ψάχνει αγοραστή για την ποδοσφαιρική ομάδα Μίλαν.

«Η Μίλαν δεν πωλείται», πρόσθεσε εξάλλου ο Μπερλουσκόνι. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την πώληση της ποδοσφαιρικής του ομάδας, απάντησε επαναλαμβάνοντας μία λέξη: «όχι, όχι, όχι».

Κατά

την διάρκεια συνάντησής του με επιτροπή υποστηρικτών του από την Κάτω Ιταλία, ο Μπερλουσκόνι είπε ότι περνά την «χειρότερη» περίοδο της ζωής του και ότι «το μέλλον του εξαρτάται από την μαφία των δικαστών η οποία μέχρι τον Απρίλιο πρόκειται να αποφασίσει αν θα τον στείλει στη φυλακή, θα τον θέσει σε κατ' οίκον περιορισμό, ή αν θα τον υποχρεώσει να προσφέρει κάποια μορφή κοινωφελούς εργασίας».

Σε δηλώσεις του είπε ότι στενοί του συνεργάτες ζήτησαν από την προεδρία της Δημοκρατίας να του απονεμηθεί χάρη, ωστόσο όπως είπε η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα