Πανηγύρια υποστηρικτών του ISIS για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια(φωτο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια , ομάδες που υποστηρίζουν το ISIS δημιούργησαν το hashtag #Nice_Attack, για να εκφράσουν την ικανοποίησή τους, για την μαζική δολοφονία αθώων ανθρώπων στην Γαλλία.

Βεβήλωση της μνήμης των νεκρών

Η τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια,

ένα σκηνικό τρόμου και βίας , που οδήγησε 84 ανθρώπους στον θάνατο και δεκάδες άλλους τραυματισμένους στα νοσοκομεία, φαίνεται πως αποτελεί λόγο χαράς και ικανοποίησης για τους υποστηρικτές του Ισλαμικού κράτους στο διαδίκτυο.

Καθώς έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες όπου γιορτάζουν τα επινίκια της επίθεσης, όπου απεικονίζεται ο Πύργος του Άιφελ φλεγόμενος, ενώ σε άλλες τζιχαντιστής κρατά από το λαιμό και πνίγει τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ενδεικτικό της χαράς που έχει κατακλύσει τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους είναι ότι στην λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας αναγράφεται στα Γαλλικά και στα Αραβικά η φράση «Η Γαλλία φλέγεται»

Ενώ στην δεύτερη φωτογραφία μαχητές του ISIS γελούν, ενώ ένας από αυτούς πνίγει τον Φρανσουά Ολάντ

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το γαλλικό περιοδικό Paris Match,υποστηρίζει πως το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη της τρομοκρατικής επίθεσης στην Νίκαια.

Το άρθρο Πανηγύρια υποστηρικτών του ISIS για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια(φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα