«Η σύνδεση της Μεγαλόπολης ήταν αυτονόητη κίνηση» δηλώνει ο βουλευτής Παπαηλιού

13:28 15/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», αυτό δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Παπαηλιού, στην ομιλία του κατά την τελετή εγκαινίων του κόμβου και της συνδετήριας οδού της Μεγαλόπολης, χθες το μεσημέρι.

Ο κ. Παπαηλιού, δήλωσε τα εξής:»Η σύνδεση της Μεγαλόπολης με τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Τρίπολης-Καλαμάτας αποτελούσε αυτονόητη κίνηση, όταν η κατασκευή του κυρίως έργου του αυτοκινητόδρομου ήταν σε εξέλιξη.
Το γεγονός, ότι η σύνδεση δεν έγινε

τότε, αλλά γίνεται τώρα, δείχνει ότι τα αυτονόητα στη χώρα μας δεν είναι και τόσο αυτονόητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν υποστεί ταλαιπωρία οι πολίτες επί χρόνια και να έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής του έργου.
Πάντως «κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Η συνδετήρια οδός παραδίδεται σήμερα στη Μεγαλόπολη και τους Μεγαλοπολίτες, μειώνοντας σημαντικά την απόσταση της Μεγαλόπολης από την Αθήνα και την Καλαμάτα και συνακόλουθα ανοίγοντας προοπτικές τόσο για τους πολίτες όσο και για την επιχειρηματικότητα.
Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο, θέτοντας προτεραιότητες, δραστηριοποιούνται, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, τα οποία και θέσεις εργασίας δημιουργούν και την ανάπτυξη στηρίζουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα