Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης: “Πρόκληση το ματς με τη βασίλισσα”

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (7/12, 21:15) ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLegue στο ΟΑΚΑ. Πρόσφατα η ισπανική ομάδα έπαιξε ξανά με ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ,

και νίκησε με σκορ 71-77. Σειρά έχει το τριφύλλι, που έρχεται από την Τουρκία, ηττημένο από την Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στις 6 νίκες και 6 ήττες, την ώρα που η βασίλισσα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 11 νίκες σε 12 παιχνίδια. Στόχος του τριφυλλιού να φέρει θετικό πρόσημο στο ρεκόρ του και επιδίωξη της Ρεάλ είναι να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της στην διοργάνωση.

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία για τους 10 πρώτους όπου συμπεριλαμβάνονται και οι 2 ελληνικές ομάδες, έχει ως εξής:

Οι δηλώσεις Αταμάν

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αταμάν, δήλωσε εν όψει το παιχνιδιού με την Ρεάλ ότι: “Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague μέχρι τώρα. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους (Φακούντο) Καμπάσο και (Ντζάναν) Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα”.

Κώστας Αντετοκούνμπο: “Πρόκληση το ματς με τη Ρεάλ”

“Αποτελεί πρόκληση για εμάς το ότι αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, όπως η Ρεάλ, που έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ νικών στη διοργάνωση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Εφές θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού μας, όπως είναι ο τομέας των ριμπάουντ, η συγκέντρωση στην άμυνα και ο ρυθμός στην επίθεση. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν ενέργεια”. 

Τα άλλα αποψινά παιχνίδια:

Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές (21:00)

Παρτιζάν – Μιλάνο (21:30)

Τα χθεσινά αποτελέσματα (6/12):

Βιλλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ (91-94)

Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας (85-81)

Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα (80-75)

Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ (80-79)

GAME DAY
#paobcaktor – @RMBaloncesto
@EuroLeague – Round 13
21:15
OAKA
Novasports Prime#WeTheGreens #paobc pic.twitter.com/zGGL8XwyOE

Panathinaikos BC (@paobcgr) December 7, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης, “Πρόκληση,panathinaikos AKTOR – real madritis, “proklisi