Παναγιώταρος: Τι κι αν ο ηγέτης μας φωτογραφήθηκε δίπλα στη σβάστικα;

Με ”εκκωφαντική” απάθεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος απάντησε στην ερώτηση της εφημερίδας Guardian, για το Νίκο Μιχαλολιάκο που φιγουράριζε δίπλα στη ναζιστική σβάστικα… Δεν βρήκε τίποτα το ενοχλητικό στο περιεχόμενο αυτής της φωτογραφίας και προσπάθησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις με απίθανα σοφίσματα..

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε:

«Τι κι αν ο ηγέτης μας φωτογραφήθηκε δίπλα σε

μια ναζιστική σβάστικα πριν από 40 χρόνια; Αν ρωτήσετε κάθε έναν από τους ηγέτες στην Ευρώπη τι έκαναν πριν από δεκαετίες θα μπορούσατε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες» δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος στον Βρετανό δημοσιογράφο Antony Loewenstein, που ήρθε στην Ελλάδα για επιτόπιο ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός για την μεταχείριση που τυγχάνουν οι μετανάστες από την ελληνική πολιτεία!

«Δεν θα μπορούσε να είναι ευτυχέστερη η Χρυσή Αυγή με τον τρόπο που η ελληνική κυβέρνηση συμπεριφέρεται στους μετανάστες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας, ο οποίος επισκέφθηκε τους μετανάστες που κρατούνται και διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες, όπως σημείωσε.

Η συνάντησή του με τον Παναγιώταρο, έγινε έξω από τα γραφεία της ανακρίτριας παρουσία της Ελένης Ζαρούλιας, ενώ ο κ. Loewenstein επισημαίνει ότι του έκανε εντύπωση η ηρεμία με την οποία απαντούσε στις ερωτήσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Βρισκόμαστε σε άνοδο. Η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε μια δίωξη -100% πολιτική- εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια» δήλωσε ο κ. Παναγιώταρος.

The post Παναγιώταρος: Τι κι αν ο ηγέτης μας φωτογραφήθηκε δίπλα στη σβάστικα; appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα