Στον Κήπο του Μεγάρου ο Κωστής Μαραβέγιας

νας από τους πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας καλεί τους φίλους του για δεύτερη χρονιά στον κήπο του Μεγάρου, για να τους ξεσηκώσει με τον μοναδικό του τρόπο, με ένα πολύχρωμο μουσικό πάρτι.

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál), με τη

θετική του ενέργεια και την εκρηκτική του παρουσία, ετοιμάζεται για δύο ανεβαστικά live μέσα στο πράσινο, όπου με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης -όπως λέει πάντα- θα παρασύρει το κοινό σε όμορφους κόσμους.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού. Εξαιρετικός μουσικός, live performer, πολυοργανίστας και συνθέτης, ξεχώρισε από το ξεκίνημά του με τραγούδια που η μελωδία και ο στίχος τους χαρακτηριζόταν από ευρηματικότητα, χιούμορ, ευφυΐα και χαρούμενη διάθεση.

Η μουσική του ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις, με jazz και bossa nova στοιχεία.

Στο κήπο, ο Κωστής Μαραβέγιας θα παρουσιάσει τραγούδια από τη μέχρι τώρα πορεία του, αλλά και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πληροφορίες: Κήπος Μεγάρου Μουσικής, 210 7282333, στις 9 μ.μ.

The post Στον Κήπο του Μεγάρου ο Κωστής Μαραβέγιας appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα