Πάει Άγκυρα ο πρωθυπουργός στις 18 Σεπτεμβρίου-Συνάντηση με Νταβούτογλου με επίκεντρο το προσφυγικό

Με έμφαση στο προσφυγικό και στις διμερείς σχέσεις θα επικεντρωθεί η επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα, στις 18 Νοεμβρίου, την επόμενη Τετάρτη, δηλαδή.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Αγκυρα, στις 18 Νοεμβρίου σε συνέχεια πρόσκλησης που απηύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη διμερή συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, στο περιθώριο της Γενικής

Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Στο ταξίδι του στην Τουρκία, αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή στη διαπραγμάτευση ΕΕ-Τουρκίας, για τη διαχείρηση της προσφυγικής κρίσης.

«Ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Άγκυρα, στις 18.11.2015 σε συνέχεια πρόσκλησης που απηύθυνε ο Τούρκος Πρωθυπουργός κύριος Νταβούτογλου κατά τη διμερή συνάντηση των δύο Πρωθυπουργών στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.

Και σημειώνει: «Η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις – με έμφαση στο Προσφυγικό – και στις διμερείς σχέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα