Π. Καμμένος: Στηρίζουμε εθνική κυβέρνηση χωρίς Σαμαρά και Βενιζέλο

Την άποψη πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουν μία κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία όμως δεν θα υπάρχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος», εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος

βρέθηκε στις δυτικές Κυκλάδες, στο πλαίσιο της περιοδείας του και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων των νησιών, ενώ αναφερόμενος στο ακριτικό Αιγαίο, είπε πως «εκεί υπάρχει μία άλλη Ελλάδα, η οποία βρίσκεται πέρα από την Ελλάδα των διλημμάτων και των δημοσκοπήσεων». Στην συνέχεια τόνισε πως «οι πολίτες στις περιοχές αυτές δεν έχουν ούτε φάρμακα, ούτε μέσα μεταφοράς και το μόνο που ζητούν από το κράτος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι να ασχοληθούν μαζί τους».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε και στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε δηλώσει πως «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος στερούνται σοβαρότητας».

«Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο. Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα