Ουκρανία: Χάος στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ως «απαράδεκτη και χαώδη» χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην Ουκρανία ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ, κατηγορώντας τους αυτονομιστές ότι καταστρέφουν στοιχεία και κακομεταχειρίζονται τις σορούς των επιβατών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ουάσινγκτον, με την εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χαρακτηρίζει «απαράδεκτες» τις συνθήκες που επικρατούν στο σημείο της συντριβής.

«Η περιοχή δεν είναι ασφαλής και υπάρχουν πολλές αναφορές

για σορούς που έχουν μετακινηθεί, για τμήματα του αεροσκάφους που έχουν εξαφανιστεί, γεγονότα που συνοδεύουν μια πιθανή παραποίηση των αποδεικτικών στοιχείων» δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Τζένιφερ Ψάκι.

«Το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και αποτελεί προσβολή για όλους εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους καθώς επίσης είναι έλλειψη αξιοπρέπειας την οποία οφείλουμε στα θύματα» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Δημοσιοποιήθηκε η λίστα με τα ονόματα των επιβατών

Στο μεταξύ, η Malaysia Airlines δημοσίευσε το Σάββατο τη λίστα των επιβατών του αεροπλάνου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι θα επιστρέψει τα χρήματα στους πελάτες της που επιθυμούν να ακυρώσουν εισιτήριά τους.

«Οι επιβάτες μπορούν να ανταλλάξουν ή να ακυρώσουν, μέχρι την Πέμπτη, εισιτήρια για τα οποία είχαν κάνει κράτηση έως την 31η Δεκεμβρίου» ανακοίνωσε ο εθνικός αερομεταφορέας της Μαλαισίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τους νεκρούς επιβαίνοντες

Φωτογραφίες με προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων

Εν τω μεταξύ, φωτογραφίες από τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων κάνουν το γύρο του κόσμου. Χάρτες, στατιστικά, διαγράμματα, υποθέσεις και σενάρια χρησιμοποιήθηκαν διεθνώς για να παρουσιάσουν ενδελεχώς τη συντριβή του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην Ανατολική Ουκρανία.

Απλά, καθημερινά προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων όπως ένας ταξιδιωτικός οδηγός, μια κούκλα, η ζωγραφιά ενός παιδιού, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ποδήλατο ή ένα λούτρινο πιθηκάκι…

Το άρθρο Ουκρανία: Χάος στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα