ΟΣΦΠ: Θέλει νίκη και διαφορά με Γαλατασαράι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Γαλατασαράι (21:45), σε ένα ματς «ζωής και θανάτου», καθώς στους «ερυθρόλευκους» δεν αρκεί μόνο η νίκη αφού ψάχνουν και διαφορά δύο πόντων, προκειμένου να προκριθούν στους «8» της Ευρωλίγκα.
Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε περίπτωση νίκης με διαφορά δύο πόντων και πάνω, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά με μειονέκτημα έδρας μια εκ των Σιένα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Νίκη με έναν πόντο διαφορά δεν

αρκεί για τους «ερυθρόλευκους», καθώς η τουρκική ομάδα υπερτερεί στο συνολικό goal average, ειδικά μετά το διασυρμό του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία.

Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Γκετσεβίτσιους, με τον Λιθουανό να ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στην πλάτη. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι του Οκτάι Μαχμούτι θα αγωνιστούν χωρίς καμία ουσιαστική απουσία.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί απόψε, θα βρει απέναντι του στα προημιτελικά με μειονέκτημα έδρας τον πρώτη του έκτου ομίλου, που θα είναι μία εκ των Σιένα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σιένα προκρίνεται με νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία ή εφόσον ηττηθεί η Μπιλμπάο στη Μάλαγα. Οι Ιταλοί αποκλείονται μόνο αν χάσουν με διαφορά μεγαλύτερη των 38 πόντων.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα (Ισπανία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία) και Γκουερίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία).
Οι αναμετρήσεις στη φάση των «8», οι οποίες κρίνονται στις τρεις νίκες, ξεκινούν στις 20 Μαρτίου και ολοκληρώνονται στις 5 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα