Οργανωμένη μετακίνηση ρωσικού στρατού προς την Ουκρανία.

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ως οργανωμένη πολεμική επιχείρηση έμοιαζε η μετακίνηση ρωσικών τεθωρακισμένων σήμερα το πρωί, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και μάλιστα κοντά στην φάλαγγα των φορτηγών με την ανθρωπιστική βοήθεια για τους αμάχους.

Οι δημοσιογράφοι είπαν ότι είδαν μια φάλαγγα αποτελούμενη από περίπου δέκα οχήματα μεταφοράς προσωπικού στο δρόμο προς το συνοριακό φυλάκιο του Ντονέτσκ. Άλλοι δημοσιογράφοι, των βρετανικών εφημερίδων Γκάρντιαν και Τέλεγκραφ ανέφεραν ότι 23 θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, βυτιοφόρα

με καύσιμα και άλλα οχήματα με ρωσικές, στρατιωτικές πινακίδες, πέρασαν τα σύνορα από την ίδια περιοχή, γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

«Το παράρτημα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας που είναι υπεύθυνο για τα σύνορα στην περιοχή του Ροστόφ δεν επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία, μέσω του ρωσικού πρακτορείου Ria Novosti. Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Το άρθρο Οργανωμένη μετακίνηση ρωσικού στρατού προς την Ουκρανία. εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα