Ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο του Economist

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα είναι σήμερα ο κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο του Economist που διεξάγεται στο Καβούρι. Η ομιλία του πρωθυπουργού θα αρχίσει στις 20:30 και αναμένεται να αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις της οικονομίας της χώρας μας και στις θυσίες που έχουν καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να φύγει η Ελλάδα

από την ύφεση και να αρχίσει η ανάπτυξη.

Μάλιστα σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας και εκπρόσωποι των τεσσάρων συστεμικών τραπεζών, εξετάσθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων ρευστότητας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς εάν δεν υπάρξει αντιμετώπιση αυτού του θέματος δεν μπορεί να υπάρξει και ανάπτυξη για την οικονομία μας γενικότερα.

Το άρθρο Ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο του Economist εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα