Η Αργεντινή στον τελικό με Γερμανία! [βίντεο]

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Μέσι να το σηκώσει στο «Μαρακανά». Αυτή η… ονείρωξη στοίχειωνε τα πιο τρελά όνειρα των Αργεντινών. Μόνο με την μεγάλη κούπα θα μπορούσε ο κοντός παικταράς να εξυψωθεί ως ισότιμος του Ντιεγκίτο. Η αλήθεια είναι πως δεν κάνει όσα ο Θεός στα δικά του Μουντιάλ, αλλά ακόμα και άφαντος στον ημιτελικό με την Ολλανδία, θα έχει την ευκαιρία του στο μεγάλο ραντεβού του τελικού. Εκεί όπου περίμενε πιο εμφατικά από ποτέ η Γερμανία. Για την επανάληψη των θρυλικών μαχών τους: τι σύμπτωση, όπου πρωταγωνίστησε ο Μαραντόνα.

Η Αργεντινή

θα διεκδικήσει το τρίτο τεράστιο τρόπαιο της και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον τερματοφύλακας της. Οράνιε και Αλμπισελέστε αλληλοεξουδετερώθηκαν, κανονική διάρκεια και παράταση είχαν ελάχιστες φάσεις και κανένα γκολ και στα πέναλτι έλαμψε ο Σέρχιο Ρομέρο. Ο πορτιέρο της Μονακό απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση του Φλάαρ και την τρίτη του Σνάιντερ (αυτή ήταν τρομερή εκτίναξη). Οι δικοί του πάλι ευστόχησαν σε όλα τα δικά τους και οι Λατίνοι νίκησαν με 4-2 και άφησαν τους αντιπάλους τους για ακόμα μία φορά χωρίς κατάκτηση Μουντιάλ.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (πρώτη η Ολλανδία)
0-0 Φλάαρ (απόκρουση Ρομέρο)
0-1 Μέσι
1-1 Ρόμπεν
1-2 Γκαράι
1-2 Σνάιντερ (απόκρουση Ρομέρο)
1-3 Αγουέρο
2-3 Κάουτ
2-4 Μάξι Ροδρίγκες

Το άρθρο Η Αργεντινή στον τελικό με Γερμανία! [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα