«Ομάδα με Έλληνες»

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «SportDay», ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις εξελίξεις που διαδραματίζονται για τη… σωτηρία του Παναθηναϊκού, τόνισε πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη, ενώ έκλεισε λέγοντας πως στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και να φτιαχτεί καινούρια με Έλληνες παίκτες.

«Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη, αν και ρισκάρω λίγο με αυτό που λέω, διότι δεν έχουμε υπογραφές. Οι δικηγόροι συζητούν τους όρους

της μεταβίβασης των μετοχών στην εταιρεία».

«Κατ' αρχάς θέλω να σας αποκαλύψω την ανησυχία μου για την αδειοδότηση μέσω της ΕΠΟ. Σε λίγες ημέρες, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση. Η ΕΠΟ έχει κωλυσιεργήσει και δεν έχει μεσολαβήσει στην UEFA, για να πάρουν παράταση οι ελληνικές ομάδες, σε αντίθεση με άλλες ομοσπονδίες. Ακόμα και να δώσουμε τα χρήματα τις επόμενες ημέρες, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την άδεια και αυτό είναι σοβαρό. Από κει και πέρα, θέλω να πω στον κόσμο ότι η προσπάθεια αυτή είναι να σωθεί η ομάδα και στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με Έλληνες, νέα παιδιά και ξένους με κίνητρο».

Εντός της ημέρας πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ιδρυτικών μελών της «πράσινης» εταιρίας, και όπως όλα δείχνουν θα την αποτελέσουν οι Αδαμάντιος Πολέμης, Λεωνίδας Πολέμης, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Ζουγανέλης, Λιάνα Κανέλλη και ανώτατα στελέχη τραπεζών.

Αναφορικά τέλος με το νέο Δ.Σ., ο Δημήτρης Γόντικας είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία, ενώ πολύ πιθανό τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ να πάρει κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.


Keywords
Τυχαία Θέματα