Ολυμπιακός: Προανήγγειλε μεταγραφές… αεροδρομίου ο Ισά

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής που θα είναι ικανοί να τού αλλάξουν επίπεδο, προανήγγειλε σήμερα ο τεχνικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, Πιερ Ισά.

Ο παράγοντας του πρωταθλητή Ελλάδας παραδέχθηκε ότι κατά τον περυσινό σχεδιασμό έγιναν λάθη και ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί στις επιλογές,

ενώ δεσμεύτηκε ότι η αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων» θα αλλάξει επί τα βελτίω με τις νέες προσθήκες.

Όπως δήλωσε «ο σύλλογος έχει μια βάση και είναι υγιής οικονομικά με τις πωλήσεις που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσει μαζί αυτή η ομάδα για δύο χρόνια και μπορούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα. Χρειαζόμαστε βεβαίως μεταγραφές που να μας προσθέσουν ποιότητα, τρεις με τέσσερις πολύ καλούς παίκτες. Θέλουμε να πάρουμε 3 – 4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, που να κάνουν την διαφορά».

Ο Ισά διευκρίνισε ότι «εγώ με τον Λορένθο έχουμε μία λίστα με παίκτες που είναι στη διάθεση του προπονητή για να επιλέξει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι. Θα κοιτάξουμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση και για 3 – 4 παίκτες υψηλής ποιότητας. Καμία μεταγραφή δεν αποτέλεσε μη επιλογή προπονητή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν είχε ανάμειξη σε καμία προσθήκη».

Και ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού κατέληξε για τις παρεμβάσεις του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της περιόδου: «Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ομάδα προφανώς και θα αναζητηθούν ευθύνες. Όπως είναι στα καλά εκεί, έτσι και στα άσχημα στέλνει το μήνυμά του. Ο κύριος στόχος μας στον Ολυμπιακό είναι να είναι ευχαριστημένος ο κόουτς με τους παίκτες. Θέλει ακόμα 4-5 παίκτες και γι” αυτό δουλεύουμε. Αυτός είναι ο στόχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα