Ολυμπιακός: Κινούνται για 4 μεταγραφές οι Πειραιώτες

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Ολυμπιακός “σκανάρει” τη διεθνή αγορά για την ενίσχυση του δυναμικού του. Τον Ιανουάριο που ανοίγει η μεταγραφική περίοδο, έχει το βλέμμα στραμμένο κυρίως σε παίκτες που, αγωνίζονται στις θέσεις των στόπερ, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας βρίσκονται τέσσερις λατίνοι ποδοσφαιριστές, ένας

Βραζιλιάνος και τρεις Αργεντινοί κεντρικοί αμυντικοί.

Πρόκειται για τους Φελίπε Μοντέιρο, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, Γκαστόν Ερνάντες και Φακούντο Γκαρσές. Ο Φελίπε, είναι Βραζιλιάνος, 34 στα 35 και μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το καλοκαίρι. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν βασικός πέρυσι, αλλά όχι στην τρέχουσα σεζόν (έχει παίξει μόλις σε ένα αγώνα, στο Carabao Cup στις αρχές Σεπτεμβρίου) και είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αλλάξει στέγη. Έχει αγωνιστεί στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Κορίνθιανς, Κοϊμπρα και Μπραγκαντίνο.

Η περίπτωση του Παλομίνο

Ο Παλομίνο είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι, πριν οι ερυθρόλευκοι καταλήξουν στη λύση του συμπατριώτη του Φρέιρε με τη μορφή δανεισμού από την Πούμας. Ο Αργεντινός θα κλείσει τα 34 στις αρχές Ιανουαρίου, λήγει το συμβόλαιό του με την Αταλάντα το καλοκαίρι (έχει παίξει μόλις 15 λεπτά μέσα στην περίοδο) και το πλεονέκτημα στην περίπτωσή του είναι ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο. Ο Παλομίνο έχει παίξει επίσης στις Λουντογκόρετς, Μετς, Αργεντίνος Τζούνιορς και Σαν Λορέντζο.

Στη λίστα και… οι Ερνάντες – Γκαρσές

Όσο για τον Γκαστόν Ερνάντες, ήταν επίσης στα υπόψη του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι και εξακολουθεί να είναι στο ραντάρ της ερυθρόλευκης ομάδας. Ο Αργεντινός στόπερ θα κλείσει τα 26 τον Ιανουάριο, αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό). Ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός, έχει 46 συμμετοχές και ένα γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, ο Φακούντο Γκαρσές απασχόλησε έντονα τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι και εξακολουθεί να είναι στα ραντάρ. Ο Αργεντινός ανήκει στην Κολόν με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024). Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό) και έχει 42 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ στην περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Κινούνται, Πειραιώτες,olybiakos, kinountai, peiraiotes