Ολοκληρώθηκε η μαθητική πορεία για τον Α. Γρηγορόπουλο – Επεισόδια στην Ακαδημίας(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα Προπύλαια κατέληξε μετά τις 14.30 η μαθητική και φοιτητική πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η πορεία είχε ξεκινήσει επεισοδιακά το μεσημέρι, καθώς κουκουλοφόροι ξεκίνησαν πετροπόλεμο στην οδό Ακαδημίας όπου δεν είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Η πορεία στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Βουλή και μετά επέστρεψε στα Προπύλαια όπου και ολοκληρώθηκε.

Στις 5 το απόγευμα,

επίσης στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη και η συγκέντρωση διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών.
Υπό τον φόβο επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. είναι σε επιφυλακή και παρακολουθεί στενά τους διαδηλωτές με πάνω από 3.000 αστυνομικούς.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι για πρώτη φορά έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά σίδερα στις στάσεις των λεωφορείων.
Εξαιτίας των διαδηλώσεων, από το πρωί της Τρίτης θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας. Έκλεισαν από το μεσημέρι οι σταθμοί του Μετρό, «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα».

Συγκεντρώσεις και πορείες οργανώνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας. Ειδικότερα σε Θεσσαλονίκη (18.00, Καμάρα), Πάτρα (12.00, Παράρτημα), Βόλο (18.00, Θόλο), Κομοτηνή (18.00, Παλιά Νομική), Αγρίνιο (18.00, πλ. Δημάδη), Τρίκαλα (18.00, πλ. Ρήγα Φεραίου) και Αλεξανδρούπολη (17.30, αναγνωστήριο ΔΠΘ).

Το άρθρο Ολοκληρώθηκε η μαθητική πορεία για τον Α. Γρηγορόπουλο – Επεισόδια στην Ακαδημίας(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα