Ολοκληρώθηκαν τέσσερις διαδρομές πεζοπορίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το έργο «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη περιοχών πεζοπορικού ενδιαφέροντος», στην Ύδρα και παραδίδονται προς χρήση 4 προτεινόμενες διαδρομές για πεζοπορία.

Όλες οι διαδρομές έχουν την ανάλογη σήμανση με καλαίσθητες πινακίδες σε όλα τα μονοπάτια, προκειμένου να διευκολύνονται οι περιπατητές.

Στο κέντρο του λιμανιού έχει τοποθετηθεί ξύλινος πίνακας με χάρτη του νησιού, ο οποίος λειτουργεί ως σημείο εκκίνησης και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κάθε διαδρομή.

«Είναι ένα έργο που αναμφίβολα θα αναδείξει τα πανέμορφα μονοπάτια της Ύδρας, θα

δώσει την δυνατότητας σε όλους να τα περπατήσουν με μεγαλύτερη ευκολία και σιγουριά και θα φέρει στο νησί μας επισκέπτες από όλο τον κόσμο κατά τις περιόδους που δεν υπάρχει πολύ μεγάλη τουριστική κίνηση, όπως την άνοιξη και το φθινόπωρο» σημειώνει η δημοτική αρχή.  

Παράλληλα γίνεται θερμή παράκληση: «Να δοθεί η πρέπουσα προσοχή και φροντίδα στην σήμανση.

Κάθε καταστροφή των σημείων σήμανσης ηθελημένη ή ακούσια, βλάπτει το νησί αφού το έργο έγινε με χρήματα του Υδραϊκού Λαού και πρέπει όλοι να το αγαπήσουμε και να το προστατέψουμε.

Η προσπάθειά μας για την προσέγγιση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και για την τουριστική ανάπτυξη της Ύδρας γενικότερα, θα συνεχιστεί σύντομα και με άλλες δράσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα