Όλοι και όλα στον αέρα!

Σε ανοιχτή γραμμή με τον ευρισκόμενο στις Η.Π.Α. Γιάννη Αλαφούζο βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης οι παράγοντες του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι ένα: τι πρέπει να γίνει για να διακοπεί η κατρακύλα του Τριφυλλιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, πλην της παραίτησης της διοίκησης (γιατί κυκλοφόρησε και τέτοιο σενάριο). Ο Αλαφούζος είναι υπέρ της στήριξης του προπονητή και μάλιστα ζήτησε να επικοινωνήσουν άνθρωποι της ΠΑΕ με τον Ισπανό για να του μεταφέρουν τη στήριξή

του. Όμως υπάρχουν εισηγήσεις για το αντίθετο. Όπως ακριβώς συνέβη και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έτσι και τώρα, φαίνεται πως μόνο ο Αλαφούζος είναι υπέρ της παραμονής του προπονητή! Όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν ότι ο Ισπανός δεν κάνει για τη θέση και πως αποδείχθηκε μια εσφαλμένη επιλογή που όσο πιο γρήγορα διορθωθεί, τόσο περισσότερες ελπίδες ανάκαμψης έχει ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα προχωρούν ακόμα περισσότερο την εισήγησή τους προτείνοντας να αναλάβει το πόστο ένας άνθρωπος μέσα από την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Το δεύτερο σκέλος αφορά τους ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς δεν τίθεται θέμα να κατέβει η ομάδα Νέων, όπως αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αυτό, όμως, που σκέφτονται στον Παναθηναϊκό είναι να προχωρήσουν σε συναντήσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να τους ζητηθεί να βρουν ομάδα. Δεν είναι ό,τι πιο απλό υπάρχει. Μην ξεχνάμε ότι στις 28 Ιανουαρίου πρέπει να δοθεί στους ποδοσφαιριστές η δόση του Σεπτεμβρίου, όπως έχει υπογραφεί στο σχετικό διακανονισμό. Εάν δεν γίνει αυτό, οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα προσφυγής! Οπότε και ελεύθερος θα μείνει και όλα τα χρήματά του θα πρέπει να πάρει.Υπάρχει σκέψη να μπουν ατύπως στον… πάγο ποδοσφαιριστές αλλά και αυτό εμπεριέχει κίνδυνο προσφυγών.

Ο Αλαφούζος επιθυμεί να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα, αλλά και πάλι δέχεται εισηγήσεις να γίνει κάτι άμεσα για να αλλάξει το κλίμα.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα