Οι συνεργασίες στα Βραβεία του MAD σήμερα το βράδυ

Τα βραβεία που έχουν γίνει θεσμός, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με συνεργασίες που θα συζητηθούν. Φέτος νεότεροι, αλλά και παλιοί γνωστοί θα τραγουδήσουν όπως πάντα πειραγμένα κομμάτια και αυτοί είναι οι: Claydee, Demy, House Twins, koZA Mostra,

Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, The Fade, Vegas, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, ΜΕΛΙSSES, Μηδενιστής, NEBMA, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και Μιχαλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει το νέο του κομμάτι «Τρεις Ζωές» και ο Σάκης Ρουβάς το καινούργιο του τραγούδι, «Τώρα» ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης θα τραγουδήσει την τελευταία του επιτυχία «Τώρα» μαζί με τους Koza Mostra, ενώ φήμες θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να ανεβαίνει δύο φορές στη σκηνή. Ντουέτο θα κάνει η Πάολα μαζί με τους Stavento και οι Onirama με την Ήβη Αδάμου, ενώ ο Nicko με την Κατερίνα Στικούδη! Ο Κώστας Μαρτάκης θα χορέψει υπό τους ρυθμούς του Claydee, ενώ η συνεργασία του Stan με τους Playmen θα αφορά ένα πολύ γνωστό τραγούδι.
Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα