Οι στρατιώτες του ΙΚΙΛ εκτελούν & σταυρώνουν τα θύματά τους…

Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) εκτέλεσε 8 αντάρτες στη Συρία και στη συνέχεια προχώρησε στη δημόσια σταύρωση των πτωμάτων τους σε χωριό της επαρχίας του Χαλεπιού.

«Το ΙΚΙΛ εκτέλεσε σήμερα οκτώ αντάρτες στο Ντέιρ Χάφερ, στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπιού. Στη συνέχεια τους σταύρωσε στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου τα πτώματά τους πρόκειται να παραμείνουν εκτεθειμένα για τρεις ημέρες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΜΚΟ.

Την ίδια ώρα κοντά στη Δαμασκό σφοδρές μάχες

φέρνουν αντιμέτωπους για πρώτη φορά στην περιοχή της πρωτεύουσας το ΙΚΙΛ με τους αντάρτες που πολεμούν τόσο εναντίον αυτής της τζιχαντιστικής οργάνωσης όσο και εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Σημειώνεται ότι το ΙΚΙΛ, το οποίο διεξάγει εδώ και μερικές εβδομάδες μια εκτεταμένη επίθεση στο Ιράκ, είναι εγκατεστημένο στη Ράκα, στη βόρεια Συρία, και ελέγχει μεγάλα τμήματα της πετρελαϊκής επαρχίας Ντέιρ Εζόρ (ανατολική Συρία), στα σύνορα με το Ιράκ.

The post Οι στρατιώτες του ΙΚΙΛ εκτελούν & σταυρώνουν τα θύματά τους… appeared first on Attikipress.gr Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα