Οι πολίτες στην εφορία, οι υπουργοί σε ευφορία!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσοι έλεγαν ότι το καλοκαίρι δεν θα είχαμε ειδήσεις, έχασαν! Και ειδήσεις είχαμε και εξελίξεις και πιθανολογούμενα… Κατ’ αρχάς, η σύγκρουση Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Στην ουσία πρόκειται για την μάχη Μητσοτάκη-Τσίπρα. Ένας από τους δύο θα επικρατήσει… Ένας από τους δύο θα κυριαρχήσει… Η μάχη θα είναι αδυσώπητη…

Τα όπλα τους διαφορετικά. Ο Μητσοτάκης υπόσχεται μείωση φόρων, επιστροφή της οικονομίας στην κανονικότητα με θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Ο Τσίπρας στηρίζεται στην πάταξη των σκανδάλων παρελθόντων ετών και στην δίκαιη ανάπτυξη… Κριτής ο λαός και μόνο αυτός.

Ο Μητσοτάκης έχει ξεκινήσει περιοδείες που θα τις εντείνει… «Θα πάω εκεί που δεν μπορεί να πάει ο Τσίπρας», τονίζει ο αρχηγός της ΝΔ, ενώ ο Τσίπρας απαντάει με 13 περιφερειακά συνέδρια κλειστού τύπου. Η οικονομία θα κυριαρχήσει… Οι φόροι πολλοί… Εκεί πονάει η κυβέρνηση, που είχε υποσχεθεί ελαφρύνσεις.

Η ΝΔ ψάχνει τον κοινωνικό της βηματισμό, με οικονομία που να δίνει θέσεις εργασίας. Η κυβέρνηση θέλει συνεχή έξοδο στις αγορές, ενώ οι δανειστές της υποδεικνύουν να μην βιάζεται, γιατί ακόμη θέλουμε άλλα 10 χρόνια λιτότητας… Όμως έως τον Δεκέμβριο έχουμε πολλές δυσκολίες:

Πληρωμές φόρωνΠληρωμές ΕΝΦΙΑΤέλη κυκλοφορίαςΠληρωμή 100 δόσεωνΠληρωμές ΦΠΑΠληρωμές φόρων ακινήτωνΡυθμίσεις ΔΕΗΕξωδικαστικό συμβιβασμόΠλειστηριασμούςΝέα μέτρα

Δυσκολίες με τους πολίτες σε αδιέξοδο… Η κυβέρνηση ασφαλώς και θέλει ενόψει όλων αυτών να αναβαπτισθεί. Ο Τσίπρας θα πάει υποχρεωτικά σε ανασχηματισμό τον Σεπτέμβριο. Ο Μητσοτάκης θα πιέζει για εκλογές. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του 2017 θα ξεθωριάζει η προοπτική των εκλογών. Το αργότερο έως τον Οκτώβριο του 2018 θα γίνουν οι εκλογές. Η οικονομία θα το απαιτήσει… Όσο για τους υπουργούς, έχουν τόση ευφορία, που στέλνουν στρατιές πολιτών στην εφορία! Το καλοκαίρι είχαμε και την Βαρουφακιάδα! Τα μάθαμε όλα… Αν όχι, θα έχουμε εξελίξεις.

Το άρθρο Οι πολίτες στην εφορία, οι υπουργοί σε ευφορία! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα