Οι Ολλανδοί «κυνηγούν» την κόρη του Πούτιν για το μοιραίο μπόινγκ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο στόχαστρο των Ολλανδών βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Μαρία Πούτιν εξαιτίας της κατάρριψης του Boeing.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος της πόλης Χίλβερσουμ, Πίτερ Μπροέρτιες ζήτησε την απέλαση της 29χρονης κόρης του Ρώσου προέδρου από την Ολλανδία, αφού μετά την κατάρριψη του Boeing στη χώρα επικρατεί θρήνος και οργή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα θύματα

της αεροπορικής τραγωδίας ήταν Ολλανδοί, με αποτέλεσμα να τα βάλουν με τον Πούτιν, καθώς όλα δείχνουν ότι το αεροσκάφος της Malaysia Airlines καταρρίφθηκε από φιλορώσους αυτονομιστές.

Ο Μπροέρτιες μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ζήτησε την απέλαση της Μαρία Πούτιν από την Ολλανδία, ωστόσο λίγο αργότερα απολογήθηκε μέσω Twitter, όπου και παραδέχθηκε πως τα σχόλιά του δεν ήταν «σοφά».

Δεν είναι όμως ο μόνος που τα έβαλε με την Μαρία Πούτιν, αφού και Ουκρανοί που ζουν στην Ολλανδία ζήτησαν να γίνει ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι στο οποίο μένει η κόρη του Ρώσου προέδρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα De Telegraaf.

Το άρθρο Οι Ολλανδοί «κυνηγούν» την κόρη του Πούτιν για το μοιραίο μπόινγκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα