Οι γυναίκες μίλησαν: Τα πιο «αφροδισιακά» αντρικά επαγγέλματα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι γυναίκες δεν ενθουσιάζονται πλέον από την εξωτερική εμφάνιση. Αυτό που ζητούν, είναι άντρες που τις κάνουν να αισθάνονται μια φυσική και αυθόρμητη έλξη λόγω της αυτοπεποίθησης που εκπέμπουν. Και όπως είναι φυσικό, το επάγγελμα που δηλώνει πολλά για ένα αρσενικό, είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν οι γυναίκες.

Οι άντρες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε χειρωνακτικές εργασίες είναι ψηλά στη λίστα, γιατί έρχονται πιο κοντά στο

«παραδοσιακό πρότυπο» του άνδρα σε σχέση με τους μοντέρνους λεπτεπίλεπτους απόφοιτους των πανεπιστημίων. Από την άλλη το «τι λέει ο κόσμος» εννοείται πως παρά την εξέλιξη της κοινωνίας παίζει σημαντικό ρόλο. Πολλά είναι αυτά τα επαγγέλματα που παραμένουν ακόμη στη συνείδηση των περισσοτέρων συνδεδεμένα με την επιτυχία και την καλή οικονομική κατάσταση. Ας δούμε λοιπόν, τι επάγγελμα πρέπει να ακολουθεί ένας καλός γαμπρός!

Πιλότος: Υψηλότατο κύρος, αλλά και γεμάτο πορτοφόλι. Από τότε που οι άντρες άρχισαν να πιλοτάρουν, οι γυναίκες λάτρεψαν τα αεροπλάνα. Το πρόβλημα είναι πως όλες οι ευθύνες του σπιτιού βαραίνουν τη γυναίκα, καθώς ο πιλότος βρίσκεται εκτός οικογενειακής εστίας το μεγαλύτερο διάστημα.

Επιχειρηματίας: Η εξουσία στο χώρο, είναι μεγάλο αφροδισιακό για μία γυναίκα. Το αφεντικό μιας εταιρείας, θα θέλει να είναι αφεντικό και στη σχέση κι αυτό είναι μάλλον ένα… στοίχημα για το θηλυκό που αν και γοητεύεται από την κυριαρχία θα προσπαθεί να τον κουμαντάρει. Το παιχνίδι αυτό, θα κρατά τη φλόγα στη σχέση.

Πυροσβέστης: Υπάρχει η θεωρία στο μυαλό των γυναικών πως η αυτοθυσία θα μεταφερθεί και στη σχέση. Δεν είναι έτσι, αλλά άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.

Οικοδόμος: Τα επαγγέλματα του οικοδόμου ή και του ξυλουργού εκφράζουν αυτές που αδιαφορούν για τους πανεπιστημιακούς τίτλους. Θεωρούν πως είναι πιο «βαρβάτοι» και έχουν διαφορετική συμπεριφορά από τη δική τους. Είναι και η μυϊκή δύναμη από μόνη της ερωτεύσιμη.

Γιατρός: Η ικανότητα να σώσεις μια ζωή δίνει στο επάγγελμα τεράστιο κύρος. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι ότι περνά πολλές ώρες με τις βοηθούς του, οι οποίες είναι πολλές φορές ιδιαίτερα γοητευτικές. Αλλά η μαμά της νύφης θα είναι ευτυχισμένη!

Τηλεοπτικός-ραδιοφωνικός παρουσιαστής: Η ιστορία που πλάθουν οι γυναίκες στο μυαλό τους για τον παραγωγό που ερωτεύτηκε τη θαυμάστρια του, κάνει το επάγγελμα πολύ ερωτικό. Η αναγνωρισιμότητα, επίσης.

Δικηγόρος: Στη συνείδηση του περισσότερου κόσμου το επάγγελμα αυτό συνδυάζεται με την ευστροφία και την ικανότητα. Οι γυναίκες ερωτεύονται την ασφάλεια και ένας άντρας που ξέρει το νόμο, δίνει αυτή την αίσθηση. Αλλά και το χρήμα, δεν είναι κάτι που μισούν τα θηλυκά.

Το άρθρο Οι γυναίκες μίλησαν: Τα πιο «αφροδισιακά» αντρικά επαγγέλματα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα