Οι δημοσιογράφοι που όρισαν τα κανάλια για το ντιμπέιτ

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το πρώτο μετά από έξι χρόνια ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, που θα γίνει στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου. Τους πολιτικούς αρχηγούς θα «ανακρίνουν» έξι δημοσιογράφοι, από ισάριθμα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Πάνος Χαρίτος της ΕΡΤ.

Οι έξι δημοσιογράφοι είναι Γιάννης Πρετεντέρης (Mega), Μαρία Χούκλη (Αντ1),

Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Μάρα Ζαχαρέα (Star), Σία Κοσιώνη (Σκάι) και Μάκης Γιομπαζολιάς (Ε-TV). Οι δημοσιογράφοι έχουν επιλεγεί από τα κανάλια, ενώ αύριο το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον Πάνο Χαρίτο που θα έχει είναι ο συντονιστής προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της πολιτικής τηλεμαχίας.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ΕΡΤ, όπου και θα γίνει το ντιμπέιτ, το σκηνικό είναι έτοιμο και μένουν μόνο οι τελικές δοκιμές για τα τεχνικά μέσα, τα οποία θα επιτρέψουν να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα καθίσουν σύμφωνα με την εκλογική δύναμη των κομμάτων τους στις εκλογές του Ιανουαρίου, δηλαδή Αλέξης Τσίπρας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Φώφη Γεννηματά, Πάνος Καμμένος. Ακόμα θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντια τόσο μέσα, όσο και έξω από την ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα