Οι 5 πιο hot προορισμοί του 2016 δεν σας περνούν απ’ το μυαλό!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για οτιδήποτε κι αν θέλουμε να πληροφορηθούμε, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να ανατρέξουμε στην πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης: την Google. Έτσι, όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις επιθυμίες και όσα ανησυχούν τους ανθρώπους, είναι συγκεντρωμένες και με τη σειρά της η Google μπορεί να καταλήγει σε συμπεράσματα.

Αυτή τη φορά, παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2016, που προκύπτουν από τις πόλεις που «γκούγκλαραν» οι περισσότεροι χρήστες για να επισκεφτούν. Κι όμως, όσο παράξενο κι αν φαίνεται, κανένας από τους προορισμούς που μας περνούν από το μυαλό, δεν είναι στη λίστα των 5 δημοφιλέστερων. Όσο για την Ελλάδα μπορεί να είναι ο αγαπημένος προορισμός των τουριστών σύμφωνα με το Condé Nast Traveler, αλλά δεν βρίσκεται στη λίστα.

Πάμε να τους δούμε;

Ρέικιαβικ

Οι περισσότεροι χρήστες που ήθελαν να επισκεφτούν την Ισλανδία, ήταν γυναίκες από 20 έως 40 ετών. Η χώρα έχει πολλά φεστιβάλ το καλοκαίρι και θεωρείται από τους καλύτερους προορισμούς για όλες τις εποχές. Το χειμώνα μπορεί κανείς να δει το Βόρειο Σέλας.

Αβάνα

Άντρες από 30 έως 40 που μένουν στην Φλόριντα, είναι οι ενδιαφερόμενοι για την Αβάνα. Ο τουρισμός έχει αυξηθεί πολύ και δεν είναι τυχαία η επίσκεψη του Ομπάμα αλλά και των Καντάρσιαν στην Κούβα!

Τορόντο

Το Τορόντο είναι πολύ hot προορισμός, κυρίως για τους φανατικούς του χόκεϊ σύμφωνα με την Google. Επιπλέον, είναι κοντά στις ΗΠΑ και το συνάλλαγμα συμφέρει πολύ για όποιον έχει αμερικανικά δολάρια.Πόλη του Μεξικού

Αρχιτεκτονική, ωραίες γεύσεις και νυχτερινή διασκέδαση. Πώς να μην το επιλέξει κανείς;

Τόκιο

Λάτρεις της τεχνολογίας από 24 έως 35 ετών φαίνεται πως είναι όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Τόκιο και δεν είναι παράξενο. Μέχρι το 2020, το Τόκιο σκοπεύει να αυξήσει κατακόρυφα τον τουρισμό του.

Το άρθρο Οι 5 πιο hot προορισμοί του 2016 δεν σας περνούν απ’ το μυαλό! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα