Οδηγίες για τη διακυβέρνηση της χώρας δίνει ο Τσάβες από την Κούβα

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, υποστήριξε υπουργός του, χωρίς ωστόσο να κατευνάζει τους πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι διερωτώνται: «Αν είναι καλά γιατί δεν μιλά και στο λαό;»

«Σύντροφοι, έρχομαι από τη συνάντηση με τον κομμαντάντε-πρόεδρο, Ούγκο Τσάβες» ανέφερε ο προσφάτως διορισμένος υπουργός Εξωτερικών, Ελίας Γιάουα, μέσω twitter από την Αβάνα. «Μοιραστήκαμε αστεία και

γέλια », έγραψε ο υπουργός, στο τελευταίο θετικό σχόλιο για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, μετά τη νέα χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Κούβα για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπουργό, ο Τσάβες αποφάσισε για τη συμμετοχή της Βενεζουέλας στην επικείμενη σύνοδο κορυφής της Λατινικής Αμερικής, στη Χιλή.

Τα σχόλια ωστόσο του Ελίας Γιάουα, δεν φαίνεται να καθησυχάζουν και να πείθουν τους πολιτικούς αντιπάλους του Τσάβες, οι οποίοι παραμένουν επιφυλακτικοί.

Από την πλευρά του, το Σαββατοκύριακο ο αντιπρόεδρος Νίκολας Μαντούρο που αντικαθιστά τον Τσάβες στο τιμόνι της χώρας, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο πρόεδρος μπορεί να επιστρέψει στη πατρίδα, με τις φήμες να θέλουν το στρατιωτικό νοσοκομείο στο Καράκας να ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα